(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřový guláš-děkuji Ladii
Potřebné ingredience
Ingredience Vepřová plec Bez kosti 600 g, Rostlinný olej 3 lžíce, Cibule Střední 2 ks, Mletá paprika 3 lžička, Sůl, Pepř , Kmín, Česnek 1-2 2 stroužek, Hladká mouka 1 lžíce , Majoránka
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vanity
(upraveno)
22. 8. 2013, 12:08
díky za tento recept, dnes ho jdu vařit podruhé moc nám chutná